Top
Menu


Mitt navn er Anne Lene Skotterud. Født, oppvokst og bosatt med min nærmeste familie i Ås Kommune, i Akershus.

Som voksen bestemte jeg meg for å gjøre et nytt karrierevalg. Når sjansen brått meldte seg fikk jeg oppfylt mitt ønske og utdannet meg i 2 år ved Bilder Nordic School of Photography i Oslo fra 2008-2010.
Der har jeg fått lære svært mye innen flere sjangere. I tillegg til portrettfotograferings av nyfødte, barn, gravide, akt, boudoir, bryllup og familier, har jeg spesialisering innen presse og dokumentar. Den veien valgte jeg fordi jeg ønsker å fokusere på livsstil, mennesker og det som er ekte.

I den forbindelse har jeg fått ta del i svært spennende dokumentarer som fødsler, livet med psykisk demens, barn med kreft diagnose, døden, livet på asylet, familie med foresatte I fengsel, interiør og eiendom samt reiselivsreportasjer. Jeg har også arbeidet innen ulike bedrifter som ønsker nye bilder til sin web side, samt mye mye mer.

For meg handler fotografi om de små og viktige øyeblikkene vi bør forevige og minnes igjennom hele livet, og gi videre i generasjoner.
Min lidenskap og mest særegne øyeblikk er å fotografere barn. Fange barns ærlighet, fantasi og glede.
Det er ofte slik at omgivelsen setter sine spor, derfor kommer jeg gjerne hjem til dere eller til avtalt sted med de trygge og kjente omgivelsene rundt. Slik fanger man lettere atmosfæren, stemningen, spontaniteten og magiske blinkskudd.

Det handler ikke bare om barn, det handler om deg, om mennesker, dyr eller naturen og kultur rundt oss. Gi deg selv en gave eller gi bort bilder til andre som blir svært verdifulle med tiden. Det er min oppgave å sørge for å hente frem det beste av øyeblikkene i det du måtte ønske. Det er resultatet som teller, men for meg som fotograf er det like viktig at opplevelsen av fotograferingen skal være god og minnerik. Mitt arbeid foregår som oftest i naturlig lys og til avtalt tid og sted.

Jeg håper min webside vil inspirere deg igjennom en reise med noen av livets viktigste øyeblikk.Vennlig hilsen Anne Lene
Bottom

Rådhusplassen 1, 1430 ÅS
Copyright © Anne Lene Skotterud